ZANA ZBURATOARE - ZANA STEA - Toybox.ro

Producator: Spin Master
Cod produs:35800-1

ZANA ZBURATOARE – ZANA STEA

O papusa colorata, fina si delicata, care se odihneste pe […]


Taguri Etichete: , , ,

          0 votes

. alt_pic
. alt_pic

ZANA ZBURATOARE – ZANA STEA

O papusa colorata, fina si delicata, care se odihneste pe un stand. Un buton aplicat pe suportul papusii iti atrage atentia. Il apesi, din curiozitate. Papusa, parca Zana din povestile copilariei noastre, isi ia zborul. Intinzi palma cu teama ca nu carecumva sa cada si sa se transforme intr-o gramajoara de bucatele de plastic. Si, ce sa vezi: papusa prinde viata. De acum depinde doar de palma ta. O deplasezi prin aer, o ridici si cobori miscand palma sub ea. Asadar Zanele exista. Si povestile sunt nemuritoare!

Standul are rolul de a o odihni pe Zana. Totodata ii poti admira aripile. Apasa butonul de pe stand si vei avea parte de o surpriza deosebita. Vei vedea Zana zburand intr-un mod gratios.
Esti tot timpul in control
Controlezi Zana asezand palma dedesubtul ei. Inaltimea la care aceasta va zbura depinde doar de manevrele tale.
Descriere produs:
Transforma visul fiecarei fetite in realitate cu ajutorul Zanei Zburatoare. Fiecare dans incantator aduce magie in palmele ei. Zana Zburatoare gliseaza in aer doar cu ajutorul palmelor copilului. Niciodata nu a existat o experienta atat de magica. Adu magia in palmele fetitei tale cu ajutorul incantatorului dans al Zanei Zburatoare.
Jucaria functioneaza cu 6 baterii tip AA(nu sunt incluse) iar inaltimea Zanei este de 17 cm