ZANA DANSATOARE STARFLY - Toybox.ro

Producator: BRIX
Cod produs:20000S

ZANA DANSATOARE STARFLY

Zana Dansatoare Starfly Zana Dansatoare Starfly aduce magia in viata […]


Taguri Etichete: , , ,

          0 votes

. alt_pic
. alt_pic

ZANA DANSATOARE STARFLY

Zana Dansatoare Starfly

Zana Dansatoare Starfly aduce magia in viata ta. Urmareste-i zborul fermecat si lasa-te purtata in lumea ei de vis! Starfly este o zana foarte speciala. Mica dansatoare va deveni cea mai buna prietena a ta si te va urma oriunde iti doresti. Inainte sa te joci cu ea, trebuie sa o lasi sa se odihneasca pe standul ei in forma de stea cel putin jumatate de ora, pentru a-si incarca bateriile. Pe spate are o luminita rosie, care va clipi tot timpul cat se incarca. Iti vei da seama ca e gata de zbor atunci cand lumina nu mai clipeste. Ca s-o faci sa zboare, trebuie doar sa apesi pe butonul de pe stand si ea se va inalta usor. Pune-ti palmele sub talpile ei si vei vedea cum Starfly se misca in orice directie iti misti tu mainile. Zana stie sa zboare in sus sau in jos, la stanga sau la dreapta, mai repede sau mai incet. Daca nu mai vrei sa zboare, coboara incet mainile si prinde piciorusele micutei. Ea se va opri, ascultatoare.

Zana Dansatoare este si frumoasa, nu doar o prietena minunata. Este imbracata intr-o dragalasa rochita roz, care se asorteaza perfect cu aripile delicate de pe spate. Rochia, aripile si parul ei, pe care l-a strans intr-un coc, sunt decorate cu stelute stralucitoare. Nu degeaba Zana Dansatoare se mai numeste si Starfly! De talie sunt prinse mai multe petale, in aceeasi nuanta de roz. Apasa butonul de pe stand si vei vedea cum petalele incep sa se roteasca si Starfly isi incepe dansul gratios in aer.

Porneste in pasi de dans spre o lume magica impreuna cu Zana Dansatoare Starfly!

Dimensiune produs: 26,4 x 22 x 8,4 cm
Greutate: 259 g
Material: plastic
Produsul este recomandat copiilor cu varsta de minim 5 ani. Produsul functioneaza pe baza de baterii. Pentru functionare, sunt necesare 4 baterii AA. Bateriile nu sunt incluse in pret.