Tarc - patrat - Toybox.ro

Producator: Mesterel
Cod produs:Tarc patrat

Tarc – patrat

Tarcul de joaca este singurul loc, unde copilul dvs va […]


Taguri Etichete: , , , ,

          0 votes

. alt_pic
. alt_pic

Tarc – patrat

Tarcul de joaca este singurul loc, unde copilul dvs va sta nesupravegheat anumite perioade de timp.
Cea mai naturală si sigura alegere este tarcul din lemn recomandat de la 0 luni la 2 anisori, sau pana cand copilul dvs ajunge la o greutate de aproximativ 15 kg. Tarcul din lemn este fabricat in Romania cu drag pt copilul tau.

Tarcul este un articol multifunctional,indeplinind 3 functii: loc de joaca, premergator si bariera de securitate.  Copilasul tau va avea parte de cea mai mare distractie in timp ce isi va dezvolta abilitatile motrice si coordonarea miscarilor.

Tarcul este mesterit manual numai din lemn de fag (esenta tare). Astfel, copilul tău nu va respira urmă de vapori toxici și se va juca in siguranta, ca în sânul naturii.

OPTIONAL se pot lacuii natur, cost suplimentar 80 lei.

OPTIONAL se pot comanda elemente (65 cm * 90 cm) :

– gard la pretul de 100 lei / bucata

– usa la pretul de  100 lei / bucata

Gratie distantei dintre bare, inaltimii, muchiilor si colturilor rotunjite conform noilor reglementari Europene copilul dvs se va putea juca in deplina siguranta in tarc.

Tarcul de joaca patrat contine : 3 elemente de gard (65 cm * 90 cm) si 1 element de usa (65 cm * 90 cm).

In functie de imaginatia si necesitatile dvs tarcul din lemn se poate modula in diferite forme sau poate fii folosit ca bariera de securitate

Tarcul se monteaza rapid cu ajutorul feroneriei incluse si pe baza instructiunilor de utilizare, iar cutia contine toate componentele necesare asamblarii.