SET CREATIE-ABTIBILDURI - Toybox.ro

Producator: WOOKY
Cod produs:3101

SET CREATIE-ABTIBILDURI

Artzooka este un brand creativ al celor de la Wooky […]


Taguri Etichete: , ,

          0 votes

. alt_pic

SET CREATIE-ABTIBILDURI

Artzooka este un brand creativ al celor de la Wooky Entertainment. Acesta este construit cu scopul de a inspira copiii de peste 5 ani sa devina artizani si sa-si foloseasca simtul artistic si imaginatia. Fiecare proiect Artzooka include instructiuni si o tema diferita, facand din aceasta o activitate ideala de dupa-masa. Copiii pot colectiona diferite seturi si isi pot etala creatiile la sfarsitul proiectului.

 

Setul contine 250 bucati de autocolante.

Modul in care puteți crea roboți:

 1 – Alegeți scena: Puteți alege fie o scena simpla sau una cu un obiect central care se poate folosi ca organism pentru robotul tau.

 2 – îndepãrtati autocolante statice și începe lipirea lor pe scena. E magie! Aveți posibilitatea de a le lipi și a le dezlipiti de câte ori doriți să le re-poziționați! Terminati robotul dvs. prin alegerea unor autocolante pentru realizarea ochilor. Uită-te în pagina de idei pentru a te inspira.

 După ce ați făcut robotul dvs., aveți posibilitatea să ii faceti o fotografie și sa o păstrați ca un suvenir. Nu uitați să puneți toate autocolantele neutilizate în husă de depozitare. Distreaza-te construind tone de roboți trazniti!