Elicopter DH-9116 - Toybox.ro

Producator: Double Horse
Cod produs:9116

Elicopter DH-9116

Elicopterul DH-9116 este primul elicopter pe 4 canale de la […]


Taguri Etichete: , , ,

          0 votes

. alt_pic
. alt_pic
. alt_pic
. alt_pic
. alt_pic

Elicopter DH-9116

Elicopterul DH-9116 este primul elicopter pe 4 canale de la Double Horse cu o singura elice principala pe care vi-l oferim. Un model deosebit datorita functionarii sale pe acelasi principiu cu majoritatea elicopterelor adevarate, respectiv un rotor principal si elice anticuplu (elice de coada pozitionata vertical, nu orizontal ca la modelele mai vechi). Este un elicopter foarte rapid si de aceea este recomandat sa va mai fi jucat in prealabil cu elicoptere teleghidate pentru a avea cat de cat insusita deprinderea controlarii acestora. Alegeti-va ca si zona de joaca un spatiu larg, deschis, fara obstacole si foarte important, asigurati-va ca nu bate vantul.
Sistemul de control pe 2,4 GHz asigura o transmitere mult mai fiabila a comenzilor, elicopterul devenind imun la orice fel de alte interferente radio si beneficiind in acelsi timp de o raza de control mult mai mare decat elicopterele pe 27 sau 40 de MHz.

– Functii: sus/jos, viraj stanga/dreapta, inainte/inapoi, glisare/stanga/dreapta, giroscop
– Raza de control: aproape 100 m
– Acumulator 7.4V/650 mAh, Li-po (inclus)
– Radiocomanda 6xAA (nu sunt incluse)
– Sistem de protectie impotriva supratensiuni la motor
– Elemente de structura metalice foarte rezistente
– Dimensiuni elicopter: 385mm X 75mm X140mm
– Diametru rotor principal: 380mm
– Telecomanda 2,5 GHz cu ecran LCD
RADIOCOMANDA permite reglaje pe fiecare dintre cele 4 canale. De asemenea permite reglarea parametrilor pentru modurile de zbor quick si slow. Practic, puteti decide cat de repede vreti sa ia virajul sau sa inainteze pe quick sau pe slow.
Permite de asemenea salvarea setarilor de reglaj fin. Este posibila modificarea functiilor celor doua manse si a directiilor de actionare a acestora. Se poate configura curba de acceleratie astfel incat, de exemplu, pe prima parte a cursei mansei sa accelereze mai puternic pentru a se ridica de la sol iar mai apoi acceleratia sa creasca mai incet pe parcurs ce actionati masa in sus.

Atentie!
– este un elicopter foarte rapid, asigurati-va ca aveti la dispozitie un spatiu cat mai larg si fara obstacole pentru a il pilota
– nu incercati sa il pilotati daca bate vantul
– elicopterul are 4 reglaje fine, pentru un zbor cat mai stabil trebuie sa reglat aparatul in mod corespunzator
– spre diferenta de majoritatea elicopterelor cu telecomanda controlul miscarii de rotatie se face cu ajutorul manetei din stanga