CASTELUL BRAN - Toybox.ro

Producator: CUBICFUN
Cod produs:MC150H

CASTELUL BRAN

Castelul Bran 3D, una dintre cele mai cunoscute cladiri din […]


Taguri Etichete: , , ,

          0 votes

. alt_pic

CASTELUL BRAN

Castelul Bran 3D, una dintre cele mai cunoscute cladiri din lume, prinde noi dimensiuni. Castelul Bran 3D Cubic Fun de la toybox.ro.

Puzzle-urile 3D fac deliciul oricarui entuziast, fiind cadouri ideale pentru orice tip de sarbatoare.

 

Castelul Bran este unul dintre cele mai vizitate monumente din Romania. Faima ta se datoreaza asocierii cu legenda Contelui Dracula aparuta pentru prima data in romanul autorului irlandez Bram Stoker aparut in anul 1897. Celebra poveste descrie Castelul Bran ca fiind resedinta personajului Dracula. In realitate, Castelul Bran a fost construit in 1521 ca fortareata pentru apararea Trecatorii Bran. In 1916 Castelul a trecut din patrimoniul de stat in proprietatea Casei Regale, cu ocazia incoronarii Regelui Carol I. Mostenitorii sai sunt actualii proprietari ai Castelului care si-a pastrat destinatia turistica. Anual peste 500.000 de turisti trec pragul celebrului Castel care imbina intr-un mod original istoria si legenda.

Castelul Bran este singurul obiectiv turistic romanesc prezent in colectia de puzzle-uri 3D realizata de producatorul Cubic Fun. Jocul de puzzle contine 93 de piese din carton, usor de asamblat, redand imaginea la scara a Castelului in cele mai mici detalii. Este cadoul ideal pentru copii cu varste de peste 6 ani dar si ca suvenir pentru turisti.

Varsta Recomandata: 3 ani+.
Dimensiuni: 34 x 22 x 26 cm.