Camion cu macara Mercedes Benz BR7 - Toybox.ro

Producator: Bruder
Cod produs:3651

Camion cu macara Mercedes Benz BR7

Camionul cu macara Mercedes Benz face parte din gama de […]


Taguri Etichete: , , , , , ,

          0 votes

. alt_pic
. alt_pic

Camion cu macara Mercedes Benz BR7

Camionul cu macara Mercedes Benz face parte din gama de minimodele Bruder BR7, scara 1:16. Jucaria are aspect foarte realist, respectand in detaliu caracteristicile modelului real.

Cabina este spatioasa si are doua portiere care se deschid, doua oglinzi retrovizoare mari, amplasate pe portiere, inca o oglinda mica, pe partea superioara a portierei din partea dreapta si inca o oglinda de dimensiuni mai mici, in coltul din dreapta-sus al parbrizului. La baza parbrizului exista doua stergatoare, sub care se afla logo-ul Mercedes Benz. In partea de jos a cabinei se afla farurile si chiar un numar de inmatriculare de Germania.

Bratul macaralei este mobil, avand in varf un suport special pentru transportat paleti sau alte jucarii de dimensiuni mai mici. Pentru a nu ocupa foarte mult spatiu, bratul de poate strange in spatiul dintre cabina si remorca. Cu exceptia partii din spatele cabinei, celelalte trei laturi ale remorcii se pot cobori. Camionul cu macara Mercedes Benz are sase roti mari, care se invart.

Caracteristisi camion cu macara Mercedes Benz de la Bruder

Dimensiuni: 58,4 x 20,3 x 30,5 cm

Greutate: 1,6 kg

Material: plastic