Livrare - Toybox.ro

Facem totul pentru ca jucariile alese sa ajunga la dvs in cel mai scurt timp… Astfel, prin partenerii nostri de incredere de la Fan Courier, jucariile vor fi livrate in deplina siguranta si in cel mai scurt timp posibil oriunde in Romania.

Livrarea este GRATUITA pentru comenzile de peste 300 lei!

Jucariile se livreaza in 1-3 zile lucratoare de la confirmarea comenzii(e-mail sau telefonic). Livrarea, in Bucuresti costa 18.00 de Lei iar in restul tarii livrarea costa 20.00 de Lei daca valoarea totala a comenzii este mai mica de 300.00 de Lei (fara vouchere sau alte reduceri aplicate), si daca destinatia se afla in aria de acoperire a Fan Courier.
Pentru localitatile care nu se afla in aria de acoperire a Fan Courier, se va percepe o taxa de km suplimentari in valoare de 1 RON / KM. Vezi lista completa a locatiilor Fan Courier.

Jucariile comandate si confirmate vineri se livreaza incepand cu ziua de luni, in conditiile de mai sus, sau alte conditii daca acestea sunt specifice unui produs si sunt afisate pe pagina produsului.

Costul livrarii este fix indiferent de marimea sau greutatea pachetului!

Garantia de timp
Este posibil ca livrarea sa dureze mai mult, in cazul in care jucariile comandate nu sunt pe stoc. Va vom informa din timp asupra acestui aspect, daca este cazul.

Garantia livrarii
Toybox livreaza jucariile ambalate corespunzator astfel incat, indiferent de destinatia coletului, acesta sa ajunga in cele mai bune conditii, fara a fi deteriorat, sub nici o forma.

Garantia calitatii
Jucariile sunt livrate in ambalajul original, impreuna cu un certificat de garantie (emis de producator, unde este cazul) care atesta calitatea produsului, conform specificatiilor producatorului.

Dispozitii finale
1. Jucariile (coletele) sunt asigurate pe perioada transportului in caz de furt, deteriorare sau disparitie.
2. Comanda minima este de 100 ron!
3. Comenzile se preiau prin intermediul site-ului www.toybox.ro, sau telefonic, cu mentiunea ca, comenzile date online au prioritate in fata celor telefonice, pentru ca, dorim sa practicam si sa incurajam comertul online, nu comertul telefonic, si de ce sa nu recunoastem, este si mult mai usor si mult mai ieftin sa procesezi o comanda primita online decat una telefonica.

Returul

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 14 zile de la denuntarea contractului. Se recomanda utlizarea aceluiasi serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor!

Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Art. 12 mentioneaza ca exercitarea dreptului de retragere pune capat obligatiilor partilor contractuale. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire si/sau interventii neautorizate, etc.

Orice modificare a starii produselor sau deteriorarea ambalajului original a acestora ce face imposibila vanzarea produsului ca nou, duce automat la aplicarea unei proceduri de returnare supusa unor taxe administrative de readucere a produselor la starea in care au fost livrate; taxele sunt cuprinse intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului. Cuantumul taxei administrative va fi comunicat catre client la receptionarea produselor deteriorate/modificate.